HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

HilverZorg Alarmopvolging

Als u niet meer volledig kunt vertrouwen op uw gezondheid, kan dat een onveilig gevoel geven. Daarom werkt HilverZorg samen met RSVO-alarmering. Eén druk op de knop is voldoende om professionele hulp in te roepen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Hoe werkt het?
RSVO-alarmering verzorgt het alarmsysteem voor u. Wanneer u op de alarmknop drukt neemt de alarmcentrale contact met u op. Als er inderdaad sprake is van een noodsituatie of wanneer de alarmcentralist geen contact met u krijgt wordt de zorgmedewerker van HilverZorg ingeschakeld. Die komt u dan zo snel mogelijk helpen.

RSVO-alarmering plaatst een veilige sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning zodat de zorgmedewerker zelfstandig de deur kan openen. De SKG gecertificeerde sleutelkluis die wordt gebruikt heeft het Politiekeurmerk-Veilig-Wonen. 

Wie kost het?
Voor de tarieven van het alarmeringssysteem van RSVO-alarmering klikt u hier

U betaalt HilverZorg alleen voor een daadwerkelijk bezoek van de zorgmedewerker op een alarmoproep. Hiervoor brengt HilverZorg € 67,40 in rekening.

Meer informatie of aanmelden?
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met RSVO-alarmering. Zij zorgen er ook voor dat u automatisch wordt aangemeld bij HilverZorg voor alarmopvolging. U kunt RSVO-alarmering bereiken op het telefoonnummer 035 - 623 99 00 of per e-mail via info@rsvo-alarmering.nl. Natuurlijk kunt u zich ook online aanmelden, klik hier om naar de website te gaan.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *