HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

Klantervaringen

Iedereen maakt om eigen redenen gebruik van onze BemiddelingService. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Zij vertellen het u graag!

Mevrouw Kloosterman uit Hilversum - Maaltijdservice
‘Mijn man en ik zijn om gezondheidsredenen niet meer in staat om elke dag onze eigen maaltijd klaar te maken’, begint mevrouw Kloosterman. ‘Vroeger deden we dat lekker zelf, maar we zijn nu wat minder mobiel en kunnen niet meer elke dag onze boodschappen doen en koken. Een vriendin attendeerde mij op HilverZorg Op Maat. Ik ging op internet kijken en heb mij als klant aangemeld. Binnen korte tijd nam er iemand contact met ons op. We konden kiezen uit een heel ruim assortiment. Wij krijgen nu drie keer per week een heerlijke maaltijd thuisbezorgd. En we laten ook meteen onze boodschappen bezorgen. Daardoor houden wij meer tijd over voor andere leuke dingen, zoals oppassen op mijn kleinzoon.’

De heer Jelgersma uit Hilversum – Persoonlijk aanspreekpunt
‘Een aantal maanden geleden heb ik een nieuwe knie gekregen. Mijn vrouw is vijf jaar geleden overleden en mijn twee kinderen wonen helaas niet in de buurt. Ik kan dus wel wat extra hulp gebruiken. Mijn kinderen wezen me op het bestaan van HilverZorg Op Maat. Zij vonden dat ik maar eens contact moest opnemen met HilverZorg. Dat heb ik gedaan. Vanuit HilverZorg Op Maat wordt persoonlijke begeleiding aangeboden aan mensen die dat kunnen gebruiken. En dat kon ik! Toen kwam er zo’n aardige mevrouw langs die met mij heeft doorgenomen, waar ik allemaal gebruik van kon maken. Zij heeft voor mij een hulp in de huishouding geregeld. En ik ga één keer per week naar het ontmoetingscentrum in Lopes Dias. De klantadviseur van HilverZorg belt me nu nog regelmatig om te vragen hoe het gaat en of ze nog iets voor mij kan doen. Dat is voor mij en mijn kinderen een hele geruststelling!.’

 

Heeft u een ervaring die u graag met anderen wilt delen? Mail naar service@hilverzorg.nl.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *