HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

Pedicure

Pedicure

Uw voeten zijn belangrijk. Ze dragen uw lichaam elke dag. Een goede verzorging is dan ook geen overbodige luxe. Onze professionele pedicure aan huis geeft uw voeten de juiste behandeling.

Of u nu vermoeide en pijnlijke voeten heeft of uw voeten gewoon lekker wilt laten verzorgen, een pedicure aan huis geeft u de gewenste behandeling. 

Heeft u diabetes of reuma? In dat geval kunnen wij een specialistische medische pedicure voor u selecteren. Door de aantekening 'Diabetes voet' of 'Reumatische voet' krijgt u een speciaal op diabetes of reuma toegespitste behandeling. 

Met ingang van januari 2015 is het zorgprofiel leidend voor het recht op vergoeding door de basisverzekering. De huisarts of podotherapeut bepaalt dit zorgprofiel. Diabetespatienten met zorgprofiel 2, 3 of 4 kunnen een medische pedicurebehandeling vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. In dit geval ontvangt de pedicure de vergoeding vanuit de verzekering, de patient krijgt geen factuur. Bij zorgprofiel 1 dan zijn de kosten van de behandeling voor eigen rekening. 

Welke behandelingen doet een pedicure aan huis:

  • Nagelverzorging
  • Verwijderen eelt
  • Verwijderen likdoorns
  • Voetmassage
  • Advies steunzolen
  • Behandelen voetklachten

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *