HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

Opticien

Opticien

U bent toe aan een nieuwe bril maar niet in staat een opticien te bezoeken? Dan brengen wij de opticien naar u! De opticien komt in uw woning uw ogen opmeten en u kunt direct een montuur uitzoeken.

Naast moderne mobiele apparatuur om uw ogen te meten, neemt de opticien aan huis een uitgebreide collectie monturen mee.

Het prijsniveau van een opticien bij u thuis is hetzelfde als in de winkel. Uiteraard zijn er geen extra kosten voor het huisbezoek. Gun uzelf een nieuwe bril en (weer) scherp zicht! Vraag vandaag nog een offerte aan. Tip: controleer de vergoedingen van uw zorgverzekering. 

Wat doet een opticien?

  • Opmeten van ogen
  • Advies voor scherp zicht
  • Aanmeten bril
  • Aanmeten contactlenzen
  • Onderhoud bril
  • Onderhoud contactlenzen

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *