HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

Ontmoetingscentra

Ontmoetingscentra

Woont u zelfstandig thuis maar heeft u behoefte aan sociaal contact? Het ontmoetingscentra van Hilverzorg biedt hiervoor de uitkomst. Maak een afspraak of loop eens binnen.

De meeste mensen die wat ouder worden willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Sociale contacten zijn daarbij heel belangrijk. In de ontmoetingscentra van HilverZorg zijn buurtbewoners welkom die behoefte hebben aan wat gezelligheid. 

Dicht bij huis
Ontmoetingscentra zijn prettige en veilige plekken waar u advies en informatie krijgt van deskundigen en aandacht van lot- en buurtgenoten. Op vaste dagdelen zijn professionals met een specifieke expertise aanwezig, zoals een mantelzorgconsulent, een geestelijk verzorger, een maatschappelijk werker, een ouderenadviseur of een GGZ-adviseur.

Fit blijven           
In de ontmoetingscentra werken diverse mensen en organisaties nauw met elkaar samen. Daardoor kan het centrum makkelijk inspelen op persoonlijke wensen en vragen en is er een veelzijdig aanbod aan diensten. Ook kunnen wijkbewoners onder meer op allerlei manieren fit en gezond blijven. Ook dát is belangrijk om tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen wonen.

Waar vindt u onze ontmoetingscentra?

  • Lopes In in Woondienstencentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213 Hilversum
  • Ontmoetingscentrum St. Joseph, Minckelersstraat 71 Hilversum
  • Ontmoetingscentrum Nieuw Kerkelanden, Franciscusweg 137 Hilversum

Waarvoor kunt u in onze ontmoetingscentra terecht?

  • Vragen over lichamelijke en geestelijke gezondheid
  • Advies en informatie van deskundigen
  • Vragen over de zorg en de woonsituatie
  • Gewoon gezellig een kopje koffie

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *