HilverZorg Op Maat - Inloggen Klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 035 -760 8 760

HilverZorg Op Maat Extra

Heeft u (tijdelijk) wat extra ondersteuning nodig voor het regelen van uw woongemak, bijvoorbeeld omdat u zelf even niet zo goed ter been bent? Dan kunt u gebruik maken van de extra persoonlijke begeleiding van HilverZorg Op Maat. Geen zorg, wel service!

Wat houdt persoonlijke begeleiding in?
Als u kiest voor deze begeleiding dan brengt één van onze klantadviseurs uw persoonlijke situatie in kaart en wordt samen met u vastgesteld van welke aanvullende diensten u gebruik wilt maken. Wilt u gebruik maken van een aanvullende dienst, dan regelt de klantadviseur dit voor u. De klantadviseur neemt verder regelmatig even contact met u op om te vragen hoe het met u gaat en of hij of zij nog iets voor u kan doen. Eén of twee keer per jaar komt de klantadviseur persoonlijk bij u langs om te kijken hoe het met u gaat.

De voordelen op een rijtje
Als u kiest voor HilverZorg Op Maat Extra dan krijgt u een eigen persoonlijk aanspreekpunt die:

  • regelmatig contact met u onderhoudt en u ondersteunt waar nodig;
  • u helpt bij het regelen van uw woongemak en bij het aanvragen van aanvullende diensten uit het HilverZorg Op Maat pakket;
  • u informeert over sociale activiteiten en helpt als u dat graag wilt (met hulp van medewerkers uit onze ontmoetingscentra);
  • tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar is voor al uw vragen.

Kosten
De kosten van de extra persoonlijke begeleiding bedragen €29,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Onze personenalarmering HilverZorg Alert is geen standaard onderdeel van de persoonlijke begeleiding, maar kan hieraan worden toegevoegd tegen de hiervoor geldende tarieven. 

Meer informatie of aanmelden?
Voor meer informatie of aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met ons HilverZorg Klantcentrum via 035 -760 8 760. of u kunt een e-mail sturen naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Indien u dit wenst komt een medewerker van HilverZorg gratis bij u thuis om u meer uitleg te geven over de persoonlijke begeleiding vanuit HilverZorg Op Maat.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van HilverZorg Op Maat? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *